Zorgverzekering/beroepsvereniging

Zorgverzekering/beroepsvereniging

 

Met ingang van april 2012 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VNT en worden de behandelingen vaak deels of geheel vergoed door uw verzekering, indien je een aanvullende verzekering hebt. Bekijk je polis of klik hier voor het complete overzicht in pdf.

 

Ook ben ik lid van de koepelorganisatie RBCZ en van de  SCAG (geschillencommissie).

 

Je krijgt een factuur mee naar huis die je vervolgens aan jouw ziektekostenverzekering kunt opsturen.

Je wordt vriendelijk verzocht elk consult contant te betalen.

Wanneer je verhinderd bent verzoek ik je vriendelijk de afspraak zo ver mogelijk van te voren af te zeggen en/of te verzetten. Wanneer je binnen 24 uur een afspraak afzegt of verzet, ben ik genoodzaakt de factuur in rekening te brengen.

Bij ziekte of overmacht wordt overleg gepleegd; in de regel moet je minimaal op 50% van de vergoeding rekenen bij afzeggen binnen 24 uur.

 

 

Beroepsvereniging VNT

 

 

 

RBCZ

 

 

SCAG

 

Je wordt vriendelijk verzocht elk consult contant te betalen.

 

Wanneer je verhinderd bent verzoek ik je vriendelijk de afspraak zo ver mogelijk van te voren af te zeggen en /of te verzetten. Wanneer je binnen 24 uur een afspraak afzegt of verzet, ben ik genoodzaakt de factuur in rekening te brengen.

Bij ziekte/ overmacht wordt overleg gepleegd, in de regel moet u minimaal op 50% van de vergoeding rekenen, bij afzeggen binnen de 24 uur.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.